miercuri, 11 noiembrie 2009

Consideratii politice 2

Citeam azi un articol, n-are importanta-n ce jurnal, unde autorul constata ca Basescu a pierdut blogosfera si tot el concluziona: "...insa bloggerii nu voteaza" sau dac-o fac, aleg Pantera Roz, as adauga eu.
Dom'le, cata vreme n-am nici o luna de cand am lansat formatul, nu ma pot considera membru deplin al comunitatii si chiar de-as fi, Basescu nu m-a pierdut din simplul, unicul motiv, ca n-am fost niciodata unul de-al lui. Neam cu mine nu-i, vecini nu suntem, la baute n-am fost impreuna, la curve nici atat, ba, daca stau sa ma gandesc bine, nici la nunta n-a venit - nu-i bai, nu-l invitasem, da'  putea sa-mi faca o surpriza.
Si cu toate astea am sa-l votez.
De ce?... intrebarea cititorului vine firesc, diferind doar tonul, pe care oricum nu-l sesizeaza nimeni dincolo de punctul singur, cele de suspensie insotite ori nu cu semnul exclamarii.
Pe motiv de antene, dragi cititori! Din pricina unora ca Mircica Badea, individ care n-a stiut si n-o sa stie niciodata unde se termina culturismul si unde-ncepe cultura, dovada vie ca prostitutia nu-i pedepsita-n Romania (a spus-o chiar el), a lui Bogdan Teodorescu, individ respingator fizic, moral, stilistic, ultimul termen incriminandu-i asa-zisa opera, a lui Gadea, omul ale carui opinii politice, sociale, etice, sunt toate sub eticheta pretului, a lui Valentin Stan - frate, asta-i chiar o enigma pentru mine! Cat ie Stan, cat ie Valentin si cat laptop?
Mai apoi si  'mneavoastra aveti o parte din vina,  stimati bloggeri, macar p-aia ca desi interpretati aceeasi partitura - pe diferite voci, e drept - respectiv "Jos Basescu!", nu reusiti s-aduceti in dezbatere o platforma politica atractiva si/sau viabila alaturi de vreunul dintre contracandidati. Cum spuneam mai deunazi, Geoana e un liberal vopsit in culori social-democrate iar in Antonescu vad liberalul agreeat de Iliescu - mi-e prea de-ajuns! Oprescu, Becali, Vadim? Neicusorilor, aici discutam politica, bancurile sunt oleaca mai la vale...


8 comentarii:

  1. ai dreptate, clipul cu leonidas are mai mult "profunzime"...sa vedemm ce lanseaza don paturiciu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare!
    Mi-a pacut!
    Dar ca tot venind vorba de campania electorala a lui crin si geohannis, eu sunt de parere ca astia doi au o campanie personala impotriva presedintelui, cu atacuri numai impotriva lui Basescu, singurul scop al lor e numai inlaturarea presedintelui ca apoi sa-si faca de cap. Eu ma intreb: de ce chiar toti s-au aliat (Iliescu,Antonescu,Crin, Geoana, Oprescu, mogulii, Vanghelie, Hrebenciuc,Tariceanu-adica toata pleava Romaniei) doar pentru inlaturarea unui singur om?

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca ceva:
    "Aici găsim (in lumea bloggerilor)o calitate a analizei politice mult mai bună decât în presa scrisă, în presa audio sau în televiziuni. Acest lucru se întâmplă şi pentru că, cel puţin deocamdată, lumea internetului a rămas mai puţin dependentă de interese economice sau politice” zice Basescu!
    Nu e adevarat????

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Neinfectat De Comunism, ma bucur ca ti-a placut.
    Cu Paturiciul tocmai am primit o poza haioasa rau, cu el in rol de nas, neamtul ginere si Antonescu, Geoana si Marko pe post de mirese.

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ai botezat :) trebuie sa-mi dai un miel :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @ VasiaUVI, e interesat de urmarit registrul comentariilor politice de pe bloguri; pe de o parte cele viscerale si vituperante, preponderent anti-basesciene, iar de cealalta unele bazate pe analiza logica si realista a lipsurilor/realizarilor contabilizate in dreptul marinarului.

    PS Am corectat, scuza-ma.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Anonim
    Lol, mon cher, intr-adevar, insa si trist in egala masura, cata vreme evidenta e ignorata de multi.

    RăspundețiȘtergere