miercuri, 18 noiembrie 2009

Basca lu' Basescu




Ion Radoi, senator cu doua mandate din partea PSD, declanseaza greva metroului in saptamana premargatoare primului tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale. Ministrul transporturilor, cel in custodia caruia se afla, il roaga sa amane miscarea de protest pana dupa alegeri, cand guvernul va fi investit (asta-i demis, va reamintesc), cand se va putea adopta un buget, chestii d-astea.
Radoi, nu si nu, ca vrea contractul colectiv de munca semnat plus o crestere salariala de  20%,  in conditiile in care, subventionat fiind, 45% din fonduri merg la platile catre personal. Berceanu ii atrage atentia ca nu pot fi initiate greve pe motive politice, insa liderul de sindicat e gata sa se jure pe ma-sa, pe nevasta-sa, pe verii de la Cocarlati: "Sa-i sara ochii aluia care-o minti, n-am io treaba cu politica-n metrou!"
Mai departe:
Vanghelie, tartorul pesedeului din Capitala, apare-n prim-plan cu o declaratie, cum ca o zi intreaga l-a tot cautat pe colegul sau de partid, sa puie, dom'le, capat grevei, ca-i ia din procente lu'  Geoana!
.......................................................................
Pai uite, d-aia n-are Basescu basca!

5 comentarii:

  1. Si ce-o sa faci mai nea Mareane cand o sa afli ca ai un nou general, Generalul cu o stea Radoi!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, sa nu uit! Basescu nu are basca pentru ca nu mai are nici mesha care sa i-o ancoraze (doar e marinel,nu!) la vant. Si cum afara o sa cam inceapa sa cam bata vantu (vantu`-vant nu vantu-vantu) dupa 6 decembrie, probabil c-o sa-si puna iar mesha adica basca .....

    RăspundețiȘtergere
  3. E tare "interesant" cum se precipita mereu lucrurile in campaniile electorale... Si e de-a dreptul de-a mirarilea felul in care a ajuns dl. Marean sa aiba atata putere in PSD!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Flocicu
    Mon cher, nu prea inteleg io unde vrei sa bati, chit ca-mi pare, la o vedere mai atenta, ca nu prea il ai la inima pe Basescu, insa fiecare cu afinitatile si interesul lui.
    Asa-i drept sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Cristake
    La asa partid, varfuri pe masura - atata spun.

    RăspundețiȘtergere