luni, 23 noiembrie 2009

Basescu vs Voiculescu, Patriciu, Vantu

Cine isi imagineaza ca in turul doi are de ales intre Basescu si Geoana, ori e prost, ori e tampit, din doua, una!
PSD-ul vine calare pe antene, "realitatile" lui Vantu ii imfla si ele velatura, iar caricatura liberalilor de azi (se rasucesc in mormant Bratienii!) nu inseamna Antonescu, oricat s-ar autoiluziona anonimul membru de partid, ci Patriciu. Ciudat, nu? Asa-i, insa explicatia o gasiti exact in punctul unde se-ntretaie interesul petrolistului cu drumurile lu'  Geoana: la Moscova.


6 comentarii:

  1. Nene, ne plictisesti!
    Ce banalitati scri matale gasesti, zau asa, pe orice forum cu postaci pidilitici! Chiar nu te inteleg, ti-ai deschis un blog ca sa faci politica de 3 flatulati?! Citindu-ti comentariile care nu fac referiri politice chiar esti talentat, de ce te prostituiezi?
    Acum bag de seama ca ti-au crescut "reactiile", reactii din care lipsesc etichetele de plictisitor,banal,stupid etc-etc! De ce oare?

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Flocicu
    Mon cher, blogul l-am deschis in ideea ca as avea ceva de spus lumii si tot ratacind printre cuvinte, inevitabil se ajunge la doua teme nelipsite din orice conversatie (de fapt sunt trei, insa fotbalul nu ma pasioneaza), politica si femei.
    Ca tu gasesti doar basini in ce am scris, e parerea ta si n-am sa-ncerc sa ti-o schimb, insa iti ofer solutia: esti doar la un click distanta de mii de alte bloguri, cu mult mai parfumate decat al meu. E strict alegerea ta unde vrei sa-ti petreci timpul.
    O zi buna, Flocicule!

    RăspundețiȘtergere
  3. PS. Chiar nu stiu cum as putea scoate "Reactiile", insa indata ce ma va lamuri vreun binevoitor, am s-o fac, pentru linistea ta si a oricarui altcuiva deranjat de ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sti cum se spune "drumu-i bun,calea-i gresita"! Lasa-l pe basescu ca dupa 6 decembrie nu va mai fi decat un vis urat, mult mai urat chiar decat este el ca persoana.
    Domne, mie imi place pe blogul tau, am si eu slabiciuni, ce dracu sa fac!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Flocicu
    Te supara devarul? sau ai Orbul gainilor?
    Daca vrei sa fi credibil vino cu argumente nu cu jigniri.
    In ceea ce priveste articolul acesta nu este intrutotul pe placul meu.De ce? Eu sunt o persoana optimista si nu vorbesc despre ce fac altii rau, chiar daca este adevarat, mai bine sa vorbim despre lucrurile bune(daca exista) pentru a nu ne incarca cu energie negativa.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Ionescule, nimeni nu s-a simtit jignit, pentru ca tot ce s-a scris reprezinta doar diferente de opinii sau, ca sa-ncerc un eufemism, unghiuri diferite de contemplare a realitatii, atat si nimic mai mult.
    Iti multumesc pentru vizita si comentariu, oricand treci p-aici sa stii ca usa ti-e deschisa

    RăspundețiȘtergere