vineri, 30 aprilie 2010

Deputatul maidanezilor

Pai daca tot ne-a dat Dorel Visan un senator al melcilor, de ce n-ar avea si potaile un deputat al lor? Iata-l mai jos, facandu-si aparitia la "marele" miting al militantilor pentru drepturile javrelor, acelea de a musca neingradit si a se rahatzi unde vrea sfincteru'  lor.
PS. Mie nu mi-au iesit la numaratoare "sutele" de participanti, chit ca am contabilizat si gardienii, si gura-casca, si intamplatorii trecatori prin zona.








In rest, ramane ca-n titlul precedentului  articol.

4 comentarii:

  1. eu as fi pt castrarea politicienilor corupti romani...poate asa furaa macar mai putin...sa se inceapa cu curuletz daca tot fuge atat de justitie sa i se propuna castrarea daca nu vrea la puscarie...te astept si la mine pe blog...

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci Vadim si gasca traverseaza bulevardul ca pe tarla, mai rau ca maidanezii (astia din urma au invatat ca e mai bine pe la trecerile de pietoni).

    Toti astia care vor armate de caini ar trebui taxati ca atare: sa plateasca ei din buzunarul lor intretinerea maidanezilor intr-o retea de adaposturi-mamut.

    Bai astia nici cifrele nu le iau in considerare. In RO sunt circa 500 mii (juma de milion) de maidanezi. Intretinerea unui caine costa 300 RON/luna, asta in conditii de lagar de concentrare. In conditii decente costa min. 100 Euro/luna, dar realistic trebuie considerat 150 Euro/luna. In banii astia intra mancarea, asistenta medicala, curatenia, utilitatile (apa, caldura etc.), plata angajatilor si restul.
    Luand ca referinta 100 Euro/luna de caine, adica 1200 Euro/an de caine rezulta 600 milioane Euro/an. Mai realistica insa e cifra de 900 milioane Euro/an.
    Iar un maidanez traieste in medie 10 ani - pe strazi. In adaposturi decente probabil ca mai mult.

    La sumele astea gigantice se adauga:
    - costurile construirii retelei de adaposturi la standard decent (adica nu lux, dar nici lagar de concentrare)
    - costurile de castrare (cca. 10 milioane de Euro la nivel de tara considerand ca jumate sunt caini si jumate sunt catele, deci media este 80 RON/buc. sau 20 Euro).

    Bottom line: 900 DE MILIOANE EURO PE AN TIMP DE 10 ANI.

    De unde sa vina banii astia?

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Raven - Mon vieux, intru totul de acord cu ce spui, dar mai mult decat atat, legea prefectului e aceeasi cu cea din SUA sau Marea Britanie si asta-i motivul pentru care nu-i inteleg pe toti asa-zisii militanti cand aduc in dezbatere principii de civiliztie sau barbarism - chipurile, vezi Doamne, prima ne-ar lipsi si al doilea ne prisoseste.
    Pacat ca nu stapanesc indeajuns engleza, intr-atat incat sa le ofer cititorilor punctul de vedere al lui Mahatma Gandhi vizavi de cainii fara stapan, de cei care-i hranesc, de cei care-i ucid... Nu sper ca le-ar inchide gura, da' macar ar mai gandi o data-n plus 'nainte s-afirme una-alta.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Neinfectatule, la politicieni nu merge castrarea, mai intai asomarea si apoi glontul izbavitor - mai uman de atat zau ca nu se poate.

    RăspundețiȘtergere