vineri, 2 aprilie 2010

No Basescu Day



In caz ca n-ati aflat pana azi, Romania are o suta de locuitori cu drept de vot, unu-n plus sau unu-n minus, oricum nu departe, cam in jurul cifrei asteia.
De unde stiu? Pai daca jumatatea aia de tara care nu l-a votat pe marinar si-a pus azi violet in plete si s-a preumblat, mandra - nevoie mare, prin buricu targului, numara, in par, nu mai mult de cin'zeci, spuneti-mi voi ce-i gresit in aritmetica mea.
Nu-mi veniti, pupa-v-ar mosu, cu texte cum ca n-ar exista civism, constiinta politica, spirit protestatar, ca degraba va-ntreb: oare cati s-ar fi imbracat nu in violet, ci in roz bombon asortat cu verde prazuliu si rosu, da'  sa-si zica No Senatori Day, No Deputati Day, No Justitie Corupta Day sau chiar No Manele Day ori No Catalin Voicu Day, ca ne-am saturat, naibii, de toti si de toate?!...

10 comentarii:

  1. spalati pe creier sau pur si simplu idioti se gasesc peste tot in mizil, dabuleni si mai toata oltenia...o intoxicare fasaita marca curuletz nastasian...si eu l-am blagoslovit la mine pe blog pe curuletz...te astept

    RăspundețiȘtergere
  2. Mon cher, mai usor cu pianu' pe scari cand zici ceva, orice, de olteni, ca "cin' se ia cu mine bine/ ii dau haina de pe tine/ cin' se ia cu mine rau/ ma fac caine de dudau/ si-l lovesc la boashe rau/ mai Leanooooo!".
    No Basescu Day n-a fost si nu e manifestarea unor idioti, a unor spalati pe creier, ci a celor sastisiti pana peste poate de tot ce merge stramb in tara asta si cum nu-si pot proiecta revolta asupra unei intregi clase de plosnite care paraziteaza trupul neamului, l-au ales pe cel vazut ca responsabil - azi, Basescu.
    Pai nu zicea bine un alt oltean, Domnul Tudor, ca tara-i norodu' si nu tagma jafuitorilor?

    RăspundețiȘtergere
  3. doamne ce il mai pupati in , pardon erea sa scriu :cur , pe baselia faceti voi o petitie onlain si vedeti daca mai prezinta incredere , acest om care a distrus TOT TOT TOT si bine ar fi sa se opreasca , dar partea proasta ca omul nu are frana.santem pe titanic fratilor si comandantul se gandeste la el nu la vas sau oamenii

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonimule, ca heterosexual convins si practicant crede-ma, te rog, ca nu-l pup deloc, da nici in parodia revoltei violete n-am de gand sa interpretez vreun rol.
    ... si decat sa ma lamentez ca se scufunda Titanicul, mai bine incep sa iau lectii de inot.

    RăspundețiȘtergere
  5. sorry, o parte din olteni atunci...socialistii sa se uite in ograda lor inainte de a scuipa presedintele momentan al tzarii...cand vor descoperi ca sunt numai sfinti in psd/pc/pnl atunci sa arunce cu pietre in pacatosul de basesc, pana atunci sa isi tina fleanca pt ei...

    te astept la mine pe blog unde discutam despre Legea Lustratiei pe punctul de a fi adoptata: prea putin, prea tarziu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Bune replicile tale Mister Adar. Cu respect si de acord cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  7. daca mai ai chef, te astept la mine pe blog sa comentam ultimele tampenii iliestiene...

    RăspundețiȘtergere
  8. Bai ne(a)infectatule, daca tot inviti lumea la tine pe blog, mi-am zis "ia sa vaz,bai frate,ce prezinta nea asta daca tot e asa de insistent!" si zau ca regret cele cateva zeci de secunde pierdute! Un lucru este totusi clar, dupa cum "pictezi" la barbi,mustati si ochelari se pare ca n-ai depasit clasa a patra de la elementara, cand se practica sportu` asta olimpic cu mare succes la public! Despre continutul celor 2-3 "subecte" a lu` matale, pe care am avut curiozitatea rabdatoare sa le citesc pe verticala, ma fac si io englez, "no coment" pentru ca este de necomentat, fiind la nivelul "desenelor" care insotesc "capodoperele" literare.

    Am terminat off topicu` si-mi cer scuze pentru el, nea Mariane, da` pe lumea asta cel mai mult ma deranjeaza prostia si fudulia (sunt convins ca si pe matale). La cestiune, ai dreptate, ziua asta cu "no basescu" este ca blogu` lu nea ala de mai sus, o tampenie iar faptul ca a fost aleasa ca zi de "defilare" Vinerea Mare arata inc-odata ca initiatorii sunt modestuti `telectual adica tampiti. Acu` nu ca basescu n-ar merita un asa "afrond" da` barem sa-l faci cu cap!
    Cu avioanele ai cam dat-o cotita, de` si matale, ca bashinistii!

    Io mi-s flocicu pen`ca vaz ca nu-ti fonctioneaza atasamentu` de nick!

    RăspundețiȘtergere
  9. foarte buna abordarea, in final pe base l-au creat cei care acum il arata cu degetul

    RăspundețiȘtergere