joi, 29 aprilie 2010

Fi-v-ar javrele ale dracului!




De unde naiba apareti, nenica, cu tot felul de argumente impotriva eutanasierii, cum c-am fi barbari, fara constiinta, mila, spirit crestinesc si alte alea?  Numai in SUA, intre 6 si 8 milioane de potai primesc anual injectia letala, iar noi o dam de gard, infricosati de-o babaciune expirata ca Bardot, un culturist cretin ca Marinescu (primul om in spatiu a fost un caine - de la tampit zicere), un wc politic si doctrinar ca V.C. Tudor ori varii ONG-uri obscure de tipul Cutu Cutu!
Nu, ca deja m-am enervat!
Bai militantii lu' coaie-goale, cainii n-au ce cauta pe strazi, altfel decat in lesa, cu botnita si stapanu' in urma lui adunandu-i rahatu-n punga - asta daca tot vorbim de civilizatie.
Sunt la fel de purtatori ai unor boli grave ca si sobolanii, sunt agresivi, teritoriali, impanzesc parcurile si locurile de joaca ale copiilor, ingaleaza trotuarele cu cacatul lor, produc accidente iar daca sfarsesc sub roti, imput aerul putrezind pe spatiile verzi sau langa rigole.
Sa-i sterilizam? Pai chiar de-am reusi s-o facem nu intr-o zi, nu intr-o saptamana, macar intr-un an - chit ca-n ritmul de 450 lunar ne-ar lua zece ani doar pentru populatia actuala! - si tot ar trebui sa traim cu plaga asta pe cap inca multa vreme de aici  'nainte, intr-atat incat  nepotii mei or sa se "bucure" de mostenirea noastra!

L.E. Arata ca ai spirit civic, semneaza aici  !

2 comentarii:

  1. Un padoc la marginea oricarui oras care are astfel de probleme, cu cainii maidanezi, cred ca ar rezolva treaba. Vreo doi oameni angajati pentru ingrijirea cainilor, un contract cu un abator... si sterilizare inauntrul acelui padoc, ca sa nu se inmulteasca. Voila! Nici nu cred ca ar fi o chestie scumpa, cel putin nu pentru bugetul unei primarii.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Cristake, fie-mi ingaduit sa-ti raspund pe larg intr-o postare separata.
    Weekend placut si multumesc de vizita!

    RăspundețiȘtergere