sâmbătă, 27 martie 2010

Jabba the Hut ?

'ai, dom'le, dati-o dracului de treaba, chiar credeti ca-i razboiu'  stelelor? Nu, nenica, doar un tigan parvenit, nici macar indeajuns de istet ca sa fie capabil de-o furaciune, un gainar de doi bani.
Catavencii i-au zis "Jabba the Hut", insa mi-am adus aminte de cum isi botezau (ba inc-o fac) tuciuriii nostri mandretele de plozi cu nume de staruri sau personaje din serialele tv: Izaura, Pardaian, Bruzli, Ciaplin si tot asa. Pai de unde atata Jabba the Hut la conu'  Voicu, senatoru'? Geabadăhat, asta-i esenta.

9 comentarii:

  1. Geaba, negeaba, aceasta dihanie chiar are asemanari cu gangsterul galactic. Trafic, de influenta sau bani (publici? pai, de care altii...), politicieni/magistrati cumparati si tot soiul de magarii, am face migrena instant numai daca am stii cate si de ce fel.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu ma intreb zilnic , cum de asemenea personaje ajung senatori si deputati ....
    si cum naiba dar si cat au platit pentru studiile de pe hartie , avand in vedere ca ei nu stiu sa isi scrie bine nici macar numele ...

    RăspundețiȘtergere
  3. nene mihaitz, stai bland frate, c-asta a fost vreo 8 (am scris bine,opt) ani rectorul academiei romane de politie!!!!!!! Bre, matale intelegi cum vine treaba? Adica boratu` asta in cele 8 generatii de militieni scosi de academie, un numar reprezentativ, cred, sunt oamenii lui! Din astia si ajutati de "civilii" din pesedea si nu numai, sa nu fim naivi, vroia sa-si faca "sistemu`" in vreo 3 ani,aprecia el intr-o stenograma d-aia varsata de servicii pe media.
    PS Nea Mariane, tot cu basescu, tot cu basescu? Da` ceva de vechiturile alea de avioane, care o sa ne coste mai abitir ca unele noi, nu zici bre nimic? Hai baga si matale o parere,ceva!

    RăspundețiȘtergere
  4. @FLOCICU :

    dupa cum se vede , cam intelegem cum a ajuns in acele functii ...

    RăspundețiȘtergere
  5. un porc de socialist asa cum sunt mii de altii in psd...

    te astept la mine pe blog unde Curuletz Furaciunescu Nastase vrea ziua "Nu Basescu" de 2 aprilie, noi vrem "NU CURULETZ" pentru tot restul vietii lui...

    RăspundețiȘtergere
  6. Flocicule, d-asta te iubesc io pe tine, ai tu un stil al tau de a pune problema , ca-l bagi pe om in cofa de nu mai stie cum s-o-ntoarca...
    Cu avioanele alea mie-mi pare ca-i pretul platit in contul axei Bucuresti-Washington, insa dac-ar fi fost dupa mine mizam pe alt cal, asta-mi pare obosit si cam gloaba, mai cu seama dupa ce a fost hartanit de Bush. Obama o vrea el sa-i dea jaratec pe tipsie, da-i cam tarzior si deja vin altii tare din urma.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristake, dasta-i bine sa trudeasca omu' cinstit ziua, ca sa doarma linistit noaptea. Voicu n-a prea tinut cont de-nvatatura asta si drept urmare n-as dori nimanui somnul astuia.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mihaizzz - mon cher, atata bine s-avem, cate diplome, licente si doctorate s-au luat pe spaga sau pe influenta, c-am trai toti peste Bill Gates!

    RăspundețiȘtergere
  9. Neinfectatule, porc, neporc, nu mi-as dori sa fiu in locul astuia, pare-mi-se ca se afla taman in preajma Ignatului...

    RăspundețiȘtergere