luni, 1 martie 2010

Penelisti, rugati-va pentru sanatatea lu' Basescu!




Citesc si eu, ca tot omu'  ce se vrea informat, presa, stirile agentiilor mai acatarii, comentariile analistilor politici. Dom'le, la ordinea zilei e apropiatul congres al penelistilor; te-ai astepta sa asisti la o dezbatere publica a programelor/doctrinelor. Vorba unui pescar memorabil: azi, canci... N-a fost nici ieri si nu-mi vine sa cred ca maine se va schimba situatia, liderul in functie si contracandidatul lui se rezuma la ce fac de cinci ani incoace, adica sa interpreteze - bine, e drept, fiecare-n maniera proprie - aria stiuta pe de rost, aia cu "Jos Basescu", "Jos cu dictatoru'!".
Ieri o stire a cutremurat netul, venita de pe blogul unuia de-si zice Sutu: Basescu-i in spital la terapie intensiva. N-a tinut mult, doar vreo ora jumate, indeajuns cat sa-i aduca astuia mii de clickuri si comentarii. Televiziunile au intrat tarziu cu stirea exacta, Basescu s-a dat si el pe sticla in stilu-i deja consacrat, potolind furtuna din pahar. Personal nu mi-am facut nicio clipa griji, nu ma intereseaza, insa m-am temut pentru penelisti. Doamne fereste, moare Basescu, raman astia si fara programe, si fara doctrina, si fara vreun scop in sine!

5 comentarii:

  1. O metoda buna de a aduce o gramada de vizitatori pe site....As putea sa zic scriu si eu 3 cuvinte si un titlu: "Flacara Violet l-a rapus pe Basescu".

    Oricum, nu moare Base atat de rapid. O sa traiasca la fel de mult ca Ilici!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ VasiaUVI

    La-nceput zic doar atat: multam de vizita!... urmand constatarea ca doar la basca ma doare si de cat, si de cum traieste alde Basescu plus toti ceilalti alesi ai natiei, mai important e cum o face omul de rand si-n privinta asta n-am nimic bun de zis - din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Zi înainte ca zici bine ratacitule! Ma intreb daca exista ceva numit "cabaret românesc" pe scena Dîmbovitzei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Toni, intreg spectacolul de aici e un cabaret, doar ca actorii-s de mana 'ensh'pe...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ehei, multi mananca o paine calda de pe urma lui Base. Dar si de va disparea el, tot o sa apara altul care sa-i ia locul. Acum vreo 10 ani se manca paine de pe urma lui Iliescu, acum 15, de pe urma lui Vacaroiu, acum 20 tot de pe urma lui Iliescu. Nu duce tara asta lipsa de mascarici !

    RăspundețiȘtergere