vineri, 28 mai 2010

Primul caz al politiei concediilor medicale...



...este, coincidenta ori nu, un bugetar (stirea de aici).
Mai, sa fie!...


Dragilor, sa ne-ntelegem: nu-i niciun razboi, nicio vrajba nationala intre angajatii de la stat si cei privati, e doar fireasca ajustare a pietei muncii, a grilei de salarizare.

9 comentarii:

  1. In contrapartida n-ar uita sa pomenesti si de pompierul mort deunazi in incendiu. Tot bugetar era.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adare, mi-s eu, Flocicu!
    Nene, printre cuvinte nu stiu daca te-ai ratacit da` printre portocale sigur!
    De atat zeama portocalie,acra si-nganfata, bag sama ca nici comentatorii nu prea se inchesuie cu exeptia, poate, a handicapatului neinfectat ala care tot face la mustati, tacali si ochelari pe pozele pesedeilor. Halal!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Laura: Dumnezeu sa-l odihneasca!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Flocicu:
    Da-mi voie sa-l parafrazez pe Cioran si sa-ti replic ca eu nu scriu pentru c-as avea ceva de spus, ci pentru ca vreau sa spun ceva.
    Flocicule, lipsa comentariilor ma lasa rece si faptul ca nu ma-ncadrez in curentul general de opinii, nu-i nicidecum printre grijile mele de azi. Cat despre portocale si portocalii, de cate ori sa-ti repet ca mie-mi sta bine-n verde?

    RăspundețiȘtergere
  5. @flocicur
    poate ar trebui sa mai scoti nasul din curul lui nastase din cand in cand, poate de asta nu apreciezi la justa valoare cat de mic esti in haznaua vietii tale mizere...

    RăspundețiȘtergere
  6. Neinfectat de comunism dar infectat de prostie! Fugi ma dreacu, d-aci, trogloditule!
    flocicu

    RăspundețiȘtergere
  7. "Flocicule, lipsa comentariilor ma lasa rece si faptul ca nu ma-ncadrez in curentul general de opinii, nu-i nicidecum printre grijile mele de azi"
    Tare "sucit" trebuie sa mai fi ca sa scri pe propriu-ti blog astfel de enormitati! Si ca sintagma, nu exista un curent general de OPINII (o infinitate de opinii) ci doar o OPINIE (una,singura)ca un curent general.
    Si acum, totusi nu-mi pot infrange curiozitatea: daca tot nu te intereseaza opiniile celorlalti (n-am zis c-ai avea vreo grija pentru asta!) de ce mai dezvolti, vericule, forma asta de comunicare? Sau pur si simplu vrei sa te vezi citit (de foarte putini, adevarat)! Si a propos de parafrazarea lui Cioran, de ce nu incerci pe forumurile online ale ziarelor, ai acolo subiecte cacalau! Sau poate, cine stie, o si faci dar o semnezi anonim ...
    Totusi, incerc o parere: ai tu o problema grava de te dai asa "gica contra"! "Verdeata" din tine nu justifica un astfel de comportament
    `ai s-auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. flocicur
    esti un alt "curuletz" in varianta mini, atat...ti-ai spalat bine creieru azi? nu de alta dar ai putea gandi si asta te-ar durea tare...

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Focicu & @ Neinfectat
    Domnilor, faptul ca nu avem aceleasi simpatii politice - pentru ca nu-mi pot inchipui pe vreunul dintre domniile voastre fiind activist de partid - nu trebuie sa fie un motiv de injurii arucate peste un fileu imaginar, ca-n tenis.
    Plus ca aici nu-i Arena BNR...

    RăspundețiȘtergere