miercuri, 19 mai 2010

Chucky Antonescu si liberalii platesc participantii la miting!

Breaking  News: agenti SRI, DIA si de la doi sh-un sfert, infiltrati printre participantii la miting, au obtinut dovada implicarii liberalilor in miscarea sindicala. Aceasta consta nu doar in oferirea unei mite consistente liderilor, ci si in plata individuala a fiecarui demonstrant, odata ce asupra multora dintre ei s-au gasit insemnate sume in valuta, bani care le-au fost, ulterior, confiscati. Totul, ridicat in baza unor procese verbale, va ajunge, mai intai, pe masa Presedintelui si a Primului Ministru, dupa care se vor constitui in rezerva de stat si cu ajutorul lor vor fi facute plati compensatorii bugetarilor afectati de reducerile salariale.
Iata o monstra din valuta confiscata cu prilejul actiunii in forta a celor trei servicii secrete:


Presedintele Basescu a subliniat, in direct la TVR, ca multumita vigilentei organelor abilitate sa vegheze asupra ordinii de stat, fiecare angajat din sectorul bugetar va primi cateva mii de puli neimpozabile in luna mai, urmand ca in iunie, iulie si august, ajutorul sa fie contabilizat in contul bonurilor de masa.
Cei pagubiti, in ultima instanta, sunt liberalii, care au ramas si fara puli, si cu galetile pregatite - ca mita electorala in vederea unor ipotetice alegeri anticipate - pe stoc.
Desi cautat insistent de catre reporterii nostri de teren, Chucky Antonescu a refuzat sa ne ofere vreun comentariu asupra stirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu