miercuri, 2 decembrie 2009

O blasfemie: Corneliu Coposu agent electoral PSD




"Prevederile acestui protocol au fost aprobate de Corneliu Coposu" - cum nu-i trazneste drepatea lui Dumnezeu?!!! Cum pot alatura numele Seniorului emanatilor comunisti?!!!
Televiziunile ii numesc pe cei stransi ieri, in piata Timisoarei, "simpatizanti PDL"; falsa si manipulatorie prezentare, cata vreme erau oameni cu memoria neintinata de mireasma ciolanului puterii, adeptii Punctului opt, contestatari de  douazeci de ani ai ciumei rosii! La Iasi, Bucuresti, Constanta, Brasov, s-a iesit in strada nu pentru vreun scaun deputatesc, nu pentru vreun fotoliu de senator, ci doar pentru aducere aminte, pentru neuitare - ei sunt "romanii absoluti" de care vorbea Petre Tutea.
In 2000 taranistii au fost maturati de pe scena politica nu  c-ar fi fost mai rai, mai hoti, mai prosti decat predecesorii fesenisti, ci din cu totul alt motiv: au siluit speranta si visele intr-o Romanie curata a celor care-i votasera. Dupa impietatea de ieri nimeni si nimic n-o sa-i mai scoata din pubela istoriei.

7 comentarii:

  1. Pentru documentarea dvs. incercati sa aflati ce-a zis dna. Cornea despre evenimentele nefericite de ieri. Sau poate o banuiti si pe dna Cornea de comunism?
    Eu cred ca sunteti prea intoxicat de bashinism si inc-odata este pacat! Oricum basescu o sa fie istorie dupa 6 decembrie si,din pacate, s-au mai dus degeaba 5 ani din viata noastra! Si inca ceva: ce am vazut eu la televizor ieri, numai "romani absoluti" nu erau aia! Niste pidilici fara canadiene portocali si nimic mai mult. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Flocicu
    Legat de Doina Cornea ti-am raspuns oleaca mai la vale.

    RăspundețiȘtergere
  3. De retinut ca Basescu s-a autoidentificat cu spiritul Pietii Universitatii - in 2007 parca.
    Omu' Navrom, care semna la Antwerp foile de parcurs ale navelor intreprinderii DSS Dunarea in drumul lor la fabricat valuta convertibila pt. regimul de democratie populara, se autoidentifica cu tricolorul gaurit.

    Unul din dialogurile Coposu - Iliescu:

    - „Domnule Coposu, dvs. sunteţi un tip intratabil pentru că nu vreţi să fiţi nici prim-ministru, nici ministru, nici preşedinte şi nici nu vreţi să faceţi avere. Deci sunteţi un om foarte periculos şi in tra tabil”.
    - Dimpotrivă, cred că tocmai dezinteresul meu faţă de onorurile şi demnităţile publice şi faţă de acumularea de avere îmi dă o inde pen­denţă care mă face să fiu foarte obiectiv în raporturile cu oamenii.”
    - Da, dar asta nu e o re comandare pentru compro misurile care sunt obligatorii în societatea românească de acum... românul nu se revoltă atunci când îi iei dreptul de a vorbi, dreptul la libertăţile publice, dar se revoltă când îi iei dreptul la pâine. Spre deosebire de francezi, care sunt în stare să organizeze o revoltă în momentul în care li se pare că sunt ştirbiţi de o cât de mică părticică din dreptul lor de a se manifesta. Româ nului, în schimb, poţi să-i iei dreptul de a se manifesta dacă îi dai pâine. E o deosebire, asta e realitatea!”

    (http://www.informatiadeseverin.ro/ids/social/in-memoriam-corneliu-coposu.html)

    RăspundețiȘtergere
  4. @flocicu
    uite aici interviul acestei doamne Cornea care-i cu un picior in groapa:
    http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/878182/Corneliu-Coposu-proclamat-agent-electoral-al-lui-Geoana

    PNTCD nu a fost niciodata un partid unit cu oameni competenti. PNTCD s-a autodistrus si la fel a facut si PNL odata cu coalitia monstruoasa cu PSD.
    Daca o persoana tine cu Base nu inseamna ca e PDL-ist asa cum nici tu, banuiesc, ca nu esti PSD-ist.Sau esti?

    In fine, la faptul ca Base nu o sa mai fie presedinte sunt de acord cu tine. Din pacate retardul politic al romanilor ne-a facut sa alegem de fiecare data numai conducatori de RAHAT.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe dom' Flocicu io l-as intreba asa:
    - Mon cher, avem trei presedinti postrevolutie, mari si lati, atat. Daca ti s-ar cere sa stabilesti o scara valorica a lor, cum i-ai aseza?

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumitru Dragomir for president !!!
    Lasand bascalia.... nu stiu ce sa mai cred despre tara asta, despre natia asta. Ma gandesc ca suntem sub nivelul Albaniei actualmente, sau mai stiu eu... numai prin vreun stat african bananier ce se mai bat triburile intre ele, care sa dea viitorul carmuitor al tarii.
    Acuma se vede in mod dureros felul in care "se pricepe" tot romanul la politica. Conducerea unei tari implica atat de multe (social, politic, economic, etc etc) si eu stiu ca cu greu am ceva idei despre domeniile astea, daramite sa ma si pricep bine la ele. Si stiu ca votez dupa un sistem de referinta aproximativ, subiectiv si incomplet. Totusi, cate un neica nimeni vine si zice "Cutare e bun, ca mi-a marit pensia (dat pamant, dat legea cutare etc).
    Dupa tot circul asta mediatic imputit, mie mi-e clar ca nu pot vota decat Basescu, in pofida damblalei aleia de Udrea. Daca vine "Geoana si Johannis", vor veni de fapt Hrebe+Ilici+Marean+Nu-stiu-mai-care, iar Johannis va cadea repejor - pt ca si in pNL, si in pSD sunt rechini care dau tarcoale postului de premier. Bunaoara, Bombo. Ceea ce ar fi, pardon frumos, abia atunci cacarea Troiei!
    Gresesc undeva, imi scapa oarece? Corijati-ma, ca accept, nu-s ciutac.
    Hai Rapidu !

    RăspundețiȘtergere
  7. # VasiaUVI
    "Daca o persoana tine cu Base nu inseamna ca e PDL-ist asa cum nici tu, banuiesc, ca nu esti PSD-ist.Sau esti?"
    Retoricilii astea ale lu` matale sunt pline de contradictii ca porcina de virusi! Dom`le, basescu se confunda cu pidilismul fiind chiar cretia lui si crede-ma este o contradictie in termeni si in logica ca o persoana care "tine cu Base" sa nu fie pidilitic!. Nu discut aici despre cei care, din lipsa de alternativa credibila (pentru ei, of course) pun stampila pe basescu la votare.
    In privinta mea, inainte sa arunci cu laturi "colaterale", ai fi trebuit sa-mi citesti scurtele comentarii d-aci,unde-i fac rating monshericului Adar si poate te-ai fi lamurit, cred eu! Asa manjesti cu cacat si apoi de faci ca ploua (ai raspuns corect la afirmatia "sefului" din tampenia aia cu "afara ploua") si crezi ca nici macar mainile nu-ti miros adica "Sau esti?". Nu sunt domnule, sa-ti fie clar, ca poate esti mai greut de cap!
    $Adar
    Nu ii asez pe nicio scara, din simplul motiv ca nici unul din cei trei n-au avut,n-au si nu vor avea nici un fel de valoare! Iar rezultatul imediat al "valorii" presedintilor este si labaraia asta lunga din cei 20 de ani de dupa evenimentele din '89.

    RăspundețiȘtergere