sâmbătă, 12 decembrie 2009

Vanghelutia



Primarele de sector cinci, Marean Vanghelie, prezinta bucurestenilor inca o creatie care va sa-i nemureasca trecerea glorioasa prin istorie: Vanghelutia.
Dupa Vanghelionul, deja consacrat, a urmat Vangheliada alegerilor in colegiul pe care 'mnealui il pastoreste si de unde a fost emanata ultima Ana Ipatescu damboviteana, zic de Oana Mizil, politiciana de inalta statura civica, ale carei realizari pot fi masurate in telefoane mobile, kile de ulei, zahar, pui Avicola doar un pic mai rasariti decat stramosii lor din epoca ceausista, cunoscuti sub numele de "Fratii Petreus".
Cum imaginatia domniei sale n-are alta limita decat cerul,  iata ultima oferta: Revolutia marca Vanghelie sau, generic spus, Vanghelutia. Sute de mii dintre nemultumitii regimului de teroare impus dictatorial sunt asteptati sa-si manifeste mania proletara vizavi de cruntul abuz savarsit asupra lui Catalin Voicu, acest chip de icoana pesedista - daca-i sa-l analizam dupa toate perceptele lombrosiene.

7 comentarii:

  1. "ce-ti doresc eu tie /dulce Romanie!"..............sau,
    "ce-ti doresc eu tie /dulce Romanie?"

    policieni sunt oglinda societatii,sau emanatia,nu stiu sa plang sau sa rad.....imi ramane doar,frica sa nu fie 90% din stimabilii politicieni, la fel,ca o sa ratacim toti ,orcum strada este demult asternuta,


    ..... "viitor de aur tara noastra are!"

    RăspundețiȘtergere
  2. O fi vreo legatura intre Oana Mizil si marele, imensul analist, politicia, beizadea si ce Dzeu o mai fi - Serghei Mizil? Oricum, am o stare nasoala cand ii vad pe alde astia explicandu-mi ce si cum cu viata socio-politica din Romania. Totusi, nici macar ei nu se compara cu antipatia pe care mi-au starnit-o Lavinia Sandru si Guzganul rozaliu.

    RăspundețiȘtergere
  3. se spune ca van der herghelie e urmatorul candidat la psd la presedentie in 2014...sigur castiga atunci...

    te astept la mine pe blog unde discutam cum Jioana, dupa doar 24 ore de presedentie a ajuns subiect de bancuri si poante..

    RăspundețiȘtergere
  4. artistul emerit al poporului, jioana mercea, joaca intr-un nou filmulet un personaj ce primeste o mita de 5000 de euro pt a da la schimb un loc in parlament...te astept pe blogul meu

    RăspundețiȘtergere
  5. @ CROSETA FERMECATA
    S-avem pardon, m-am uitat in oglinda pana ce mi s-au lungit ochii ca la pesti bentonici, insa fara vreun folos, ca nu m-am recunoscut in niciun politician de azi.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Cristake
    Umbla vorba-n targ ca i-ar fi nepoata.
    In rest zic si io ca tine, cu 'osebirea ca televizoru-i facut pentru filme, documentare, oareshce muzica, restul daunand grav sanatatii mintale - parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Neinfectat De Comunism
    Mon cher, preaonorat de invitatie insa ma vad nevoit sa-ti marturisesc ca politica nu-i punctul meu forte si nici printre pasiuni n-o asez. Tot ce scriu p-aici legat de ea e doar opinia unui neica nimeni, anonimului de pe strada, vecinu' tau de peste drum sau ala de la trei, pe care nu-l cunosti si nu-l saluti...

    RăspundețiȘtergere