marți, 8 decembrie 2009

Impotriva cui a candidat Basescu?





Pai hai sa-i numaram, cumetre si cumetri, ba chiar s-o facem dupa tipicul doua la prefectura, doua la primarie, unu  la scoala de fete:
- Basescu a candidat impotriva celei mai largi coalitii de partide intalnita in istoria democrata a Romaniei; PSD-PC, PNL, UDMR, PRM, PNG, PAS, PIN, PNT (dac-am uitat vreunul, adaugati-l  'mneavoastra), toate si-au strans randurile intr-un singur scop comun, alegerea lui Mircea Geoana.
- Basescu a candidat impotriva a 90% din media - cifra poate creste in urma unei analize  punctuale, insa nicidecum micsorata. Exceptand cateva posturi tv de nisa, cu o audienta insumata nedepasind numarul locuitorilor unui sat mediu populat si a doua sau trei ziare unde redactorii inca  scriu ce cred sau ce vor, tot restul s-au aliniat in cea mai imunda campanie din '90 si pana azi.
- Basescu a candidat impotriva propriului partid, pentru ca orice s-ar zice, Udrea, Ridzi,  Videanu-borduraru si Boc cel Mic i-au adus orice altceva, numai voturi nu.
- Basescu a candidat impotriva familiei. Nu ridicati sprancenele a uimire, stimati cititori, ca aspectul e mai evident decat celelalte deja expuse. Pai scandalurile in care a fost implicat fra-so', fie-sa a mare, a mica, credeti ca i-au oferit sufragii?
Si totusi a castigat! De ce? Unde-i explicatia? Fiind prea multe de spus, aspectul imi va prilejui un alt articol cat de curand.

O zi buna, cumetre si cumetri!

6 comentarii:

  1. Cumetre,
    ailalti nu si-au facut socotelile bine ,ca romanii sunt satui de promisini si bla ,bla ,bla-de 20 de ani incoace nu auzim numai apa de ploaie,bla,bla ,bla...........escu,,unul a reusit chiar daca in mica masura sa rastoarne constiintele si mascarada asa zisei social-democratiei cu fata de sacali infometati ,.....................si eu cu cine votez ,daca doua la primarie ,doua la prefectura....Curat murdar coane Fanica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Io cred ca e un tip valabil Basescu asta. Nu am habar de politica româneasca si personajele ei dar de la distanta imi place presedintele.
    Dar mai mult imi place cum scrii si regasesti cuvintele potrivite conasule;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmmm..Basescu singur inpotriva tuturor ????Eu dred ca e gresita sintagma !!Basescu a avut la dispozitie tot aparatul de stat,de la guvern la ultimul politist !!!Plus specialisti (in fraudare) de la PD-L!! Uite ce singur a fost Basescu !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ CROSETA FERMECATA
    Nu-sh' ce ma face sa crez c-ai votat sh-ai facut-o bine...

    RăspundețiȘtergere
  5. @ HORST.
    Mon cher, cuvintele plutesc in aer pe langa noi, doar sa-ntinzi mana, sa le apuci.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Jocok
    Dom'le, te vaz om in toata firea si la varsta-n care verdele nu mai e culoarea cailor de pe pereti.
    Pai sa-ti explic io ca 2/3 (cel putin!) dintre primari erau ai coalitiei? Sa trebuiasca sa-ti dezvolt teoria chibritului si cine antameaza alegerile?
    Ce dracu, fratie, c-avem amandoi paru' alb...

    RăspundețiȘtergere