vineri, 27 ianuarie 2012

Piata Universitatii





Cica in Piata Universitatii se fac liste:

- Protestatar = indemnizatie de 1 700 de lei, loc de casa intravilan, 2 ha extravilan, loc de veci la Ghencea 2.
- Protestatar cu pancarta = indemnizatie 1 800 de lei, loc de casa intravilan, 3 ha extravilan, loc de veci la Ghencea 1.
- Protestatar cu portavoce = indemnizatie 1 900 de lei, loc de casa intravilan, 4 ha extravilan, spatiu comercial, loc de veci la Ghencea 1.
- Protestatar ranit in confruntarea cu jandarmii (insa pot fi si palme sau pumni impartiti la gramada intre ei, nu conteaza) = indemnizatie 2 000 de lei, loc de casa intravilan, 5 ha extravilan, spatiu comercial, loc de veci la Ghencea 1, abonament Metrou, RATB.
- Protestatar luat cu duba si, eventual, amendat = indemnizatie 2 000 de lei, loc de casa intravilan, 5 ha extravilan, spatiu comercial, loc de veci la Reinvierea (pe Lizeanu), abonament Metrou, RATB, 10 calatorii (clasa doua) gratuite anual pe CFR.
- Protestatar in uniforma (de preferat apartinand armatei) = indemnizatie 2 100 de lei, loc de casa intravilan, 5 ha extravilan, spatiu comercial, loc de veci la Bellu, abonament Metrou, RATB, 10 calatorii (clasa intai) gratuite anual pe CFR.
Toate aceste drepturi vor fi conferite printr-o noua Lege a Recunostintei odata cu demisia Presedintelui Basescu si a Guvernului Boc.

Aceasta postare poate fi un zvon sau un pamflet, insa nimeni sa nu fie surprins in cazul in care se va materializa.

2 comentarii:

  1. sunt dusi cu pluta acei oameni. daca tot e revolutie de ce patronatul si oamenii care muncesc in mediul privat nu-s in strada. astia nu-si intind mana si-o folosesc.

    de curiozitate, ati fi deacord cu un schimb de link? cu speranta ca raspunsul va fi afirmativ mi-am permis sa va adaug in blogroll

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine nu vede ce se intampla cu adevarat in Piata Universitatii si ce fel de oameni sunt acolo (cu exceptia catorva rataciti) sunt fie spalati pe creier de Antena 3 mai presus de orice speranta de recuperare, fie s-au nascut intr-o zodie nefericita (a se citi mai molcomi la minte). Ce mi se pare incredibil este ca am auzit destul de des oameni care compara Piata Universitatii de acum cu Piata Universitatii din decembrie 89 sau aprilie-iunie 90. Pot sa spun cu siguranta ca pe mine nu ma reprezinta cei din Piata Universitatii de acum.

    RăspundețiȘtergere