marți, 22 noiembrie 2011

Maidanezii politici

S-a votat legea cainilor fara stapan.
Asa, si?
...si... nimic!
De fapt tot ce-au facut stimabilii deputati, a fost s-arunce pisica (maidanezul, in cazul de fata) in curtea administratiilor locale, chit ca 'mnealor trambiteaza o mare victorie asupra tampeniei numita "legea Marinescu", aia care transforma potaile in asistati sociali.
Pedelistii n-au avut boashe indeajuns de mari si nici sange-n vena incat sa rezolve, o data pentru totdeauna, problema ridicata de prezenta javrelor pe strazi, iar opozitia, in buna ei traditie, l-a luat pe "nu" in brate, ca si cum toate celelalte cuvinte din DEX ar fi fost sterse peste noapte. De azi 'nainte primariile fac ce vor: ii strang in adaposturi, ii castreaza, ii lasa-n strada, ii fac manusi, cu singura deosebire fata de trecut ca au posibilitatea eutanasierii dupa treij'  de zile.
Vax!
Cel putin bucurestenii n-au prilej de sarbatoare, stiuta fiind pozitia scapetelui Oprescu in privinta asta.
Pe de alta parte asociatiile iubitoare de potai au gasit un nou prilej de vociferari, folosind aceeasi placa: sterilizare, sterilizare, sterilizare!...
Bai, manca-v-as gura, voi n-ati inteles pana acum ca prezenta maidanezilor in spatiul public nu-i semn de civilizatie? Ca sterilizati ori nu, javrele poarta aceleasi boli, fac aceeasi mizerie si musca la fel? Nimeni n-a acuzat vreodata niciun maidanez de viol, asa ca de unde pana unde gasiti sterilizarea ca fiind solutia problemei?!!!

2 comentarii:

  1. Sunt curios sa vad ce vor decide primariile...Si in Sibiu sunt o gramada de caini si chiar usnt curios ce o sa faca Johannis :D

    RăspundețiȘtergere
  2. "de unde pana unde gasiti sterilizarea ca fiind solutia problemei?!!!"
    Banii vorbeste. Gura lor ce mananca?
    Majoritatea ONG-urilor astora de iubitori de animale, la fel ca si veterinarii castrangii sunt afaceri lucrative. Daca le dispare obiectul muncii (maidanezii) ei ce sa faca? Sa se duca la cursuri de reprofilare?

    RăspundețiȘtergere