miercuri, 9 martie 2011

Political correctness


"Corectitudinea politică este o doctrina cultivata de o minoritate deliranta, ilogica, promovata de mass-media oficiala, care sustine afirmatia cum ca este intru-totul posibil sa apuci o bucata de căcat de partea curata"

6 comentarii:

 1. corectitudinea politica nu prea se pracica printre zoaiele politichiei romanesti, deci sa nu ne facem griji...aici se injura, se spurca, se acuza, se fura ca in codru...

  la mine pe blog, discutam cum Lupta impotriva coruptiei a esuat lamentabil in PDL...

  RăspundețiȘtergere
 2. Se pare ca nu prea te intelege lumea Mariane...
  Marian nu se refera la corectitudinea in politica ci la termenul „politically correct”, ceea ce este cu totul alta mancare de peste.
  Subscriu 100% la cele spuse de tine. Filosofia respectiva este o aberatie si promoveaza mediocritatea si non-valoarea.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 4. La multi ani, prietene!
  Stiu ca azi iti serbezi atat aniversarea cat si onomastica; sa-ti fie ziua plina de fericire!

  RăspundețiȘtergere
 5. @ Anonim

  Mersi, mon cher, aceleasi ganduri bune si tie, oricine ai fi!

  RăspundețiȘtergere
 6. si care oare-ar fi diferenta intre "corectitudinea politica" si "political correctness", anonime?!

  RăspundețiȘtergere