sâmbătă, 25 septembrie 2010

Red Bull Flugtag - poze II

Baiu-i ca pozele se-ncarca greu, greu de tot, mi-a luat aproape o zi intreaga sa le urc pe cele din postarea anterioara; nu stiu care-i cauza si orice sfat e bine primit.
... da' sa continui:




















4 comentarii:

  1. Auzi, ziceai ca ase se distreaza bibilicii astia si ca nu-mi mai aduc eu aminte cum si-n ce fel era pe timpul meu. Se prea poatea musiu, da eu imi aduc si-ti aduc aminte de vorbele lu` Tomazian,saracu` nea Vasile, eu la lana, eu la oua!
    Acu` stiindu-te revolutioner cu cheltuielile statului te intreb: cine suporta frate, spitalizarea lu` proasta aia de cazu cu pianu si-si rupse sira? Ma`sa, ta`su, ea poate da` nu cred! Auz!
    flocicu

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur nu tot eu la oo ci ea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu, Flocicule, stiu, sunt indeajuns de copt sa-mi amintesc cupletul lui Tomazian: "Eu o cautam la lana, ea ma cauta la oua".
    Al'minteri, dac-o luam pe strada asta, betivilor care-si rup cate un picior, cine le plateste spitalizarea? Bezmeticilor (chit ca eu nu le-as spune astfel) practicanti de alpinism, parapantism, bungee-jumping, alora care se dau pe role, in fine, tuturor carora li se-ntampla vreun accident in timpul distractiei sau sportului?

    RăspundețiȘtergere
  4. Încearcă să redimensionezi fotografiile cu un soft, ceva...

    RăspundețiȘtergere