joi, 24 noiembrie 2011

Agent de vanzari

Stire:
"Sile Camataru cere eliberarea conditionata", printre motive gasindu-se acela ca va fi angajat ca agent de vanzari imediat dupa iesirea din puscarie.
Imaginati-va urmatoarea situatie:
Suna cineva la usa, deschideti. In fata il aveti pe Sile Camataru.
- Buna ziua! Sunt Sile Camataru, agent de vanzari al firmei QQQ si va prezint produsul nostru: Triplitoc Trifazat Torocamfilactic. Cumpara cinci bucati, futu-ti gatu' ma-tii, ca altfel iti rup o mana, iti bat copiii si-ti violez nevasta!

marți, 22 noiembrie 2011

Maidanezii politici





S-a votat legea cainilor fara stapan.
Asa, si?
...si... nimic!
De fapt tot ce-au facut stimabilii deputati, a fost s-arunce pisica (maidanezul, in cazul de fata) in curtea administratiilor locale, chit ca 'mnealor trambiteaza o mare victorie asupra tampeniei numita "legea Marinescu", aia care transforma potaile in asistati sociali.
Pedelistii n-au avut boashe indeajuns de mari si nici sange-n vena incat sa rezolve, o data pentru totdeauna, problema ridicata de prezenta javrelor pe strazi, iar opozitia, in buna ei traditie, l-a luat pe "nu" in brate, ca si cum toate celelalte cuvinte din DEX ar fi fost sterse peste noapte. De azi 'nainte primariile fac ce vor: ii strang in adaposturi, ii castreaza, ii lasa-n strada, ii fac manusi, cu singura deosebire fata de trecut ca au posibilitatea eutanasierii dupa treij'  de zile.
Vax!
Cel putin bucurestenii n-au prilej de sarbatoare, stiuta fiind pozitia scapetelui Oprescu in privinta asta.
Pe de alta parte asociatiile iubitoare de potai au gasit un nou prilej de vociferari, folosind aceeasi placa: sterilizare, sterilizare, sterilizare!...
Bai, manca-v-as gura, voi n-ati inteles pana acum ca prezenta maidanezilor in spatiul public nu-i semn de civilizatie? Ca sterilizati ori nu, javrele poarta aceleasi boli, fac aceeasi mizerie si musca la fel? Nimeni n-a acuzat vreodata niciun maidanez de viol, asa ca de unde pana unde gasiti sterilizarea ca fiind solutia problemei?!!!

marți, 8 noiembrie 2011

Intrebare


Doua trupuri, un singur suflet.
sau
Doua suflete, un singur trup.

Daca ne referim la iubire ca sentiment intre barbat si femeie, cu tot ce implica ea, care ar fi definitia ideala?

joi, 3 noiembrie 2011

Lauda...

Aseara-n crasma imi faceam de lucru pe langa niscaiva beri. Nu eram singur, ma-nsoteau cateva cunostinte.
Din vorba-n vorba si din bere-n bere, incep astia sa se rupa-n figuri.
Wikipedia:
- Eu sunt cel mai destept, stiu totul!
Google:
- Vax! Eu n-am nevoie sa le stiu, eu le am!
Facebook:
- Ma doare-n basca, eu ii cunosc pe toti!
Internetu':
- Ba, fara mine n-aveti valoare!
Indestul varuit, asa cum ii sade bine voinicului, ceva intre muci si manga, Renel se uita crucis la ei peste halba si-i intreaba:
- Ia zi, sa moara ma-ta?